Jump to content

Time out a minute or two after connecting


Tangles
 Share

Recommended Posts

G'day. New player here. Every time trying to play I get a time-out about a minute or two after connecting. Seems to be the exact same length of time every time before it happens, and it's always this error.

I'm a network engineer, on 100mbit fiber NBN, and my PC is decent - TR1950x / 3080 / 32GB RAM. I accepted the firewall prompts. Also tried with firewall totally disabled. Tried 5M in compatibility mode. Verified GTA files (it's a fresh install anyway, as is FiveM). I've not had network issues with any other game so not sure what the go is with this one. I'm absolutely certain it's not actually network related. I'm sitting on 140fps in game and my connection otherwise seems rock solid up until I get booted. Any ideas?

Untitled.thumb.png.8a1f7ed78a28b7bebe3dc03d4c87ed79.png

Edited by Tangles

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Please read the Terms of Use and Guidelines. Also be aware that we use We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. to help you on our forums.

[[Template core/front/_liskoduje/liskodujeJS is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]